Filmanbefaling

Nå har jeg sett Million Dollar Baby.  

"Frankie Dunn har trent opp flere fantastiske utøvere gjennom et langt liv i bokseringen. Det aller viktigste han lærer sine boksere er leksen som også styrer hans eget liv: Fremfor alt annet, beskytt alltid deg selv først. For etter at Frankie mistet all kontakt med sin eneste datter, har han ungått å inngå nære relasjoner til andre mennesker. Hans eneste venn Scrap , en tidligere bokser som driver Franks treningsstudio, vet at Frank bak sitt tøffe ytre, er en mann som de siste 23 årene har besøkt kirken. For å få tilgivelse for det som fortsatt heger over ham.

En dag møter Maggie Fitzgerald  opp i Franks boksestudio. Hun har allerede kommet langt, og har en styrke få andre boksere er i besittelse av. Hun vet hva hun vil, og er villig til å gjør alt for å nå sitt mål. Så langt har hun klart seg på rått talent, tydelig fokusering og enorm viljestyrke. Nå trenger hun bare en som tror fullt og helt på henne, og er like lysten som henne på å gjøre henne enda bedre.

Det siste Frankie trenger er et slikt ansvar. Samtidig frykter han at hun ikke lenger har aldren på sin side. Dessuten trener han ikke jenter. Men når Maggie viser seg å være urokkelig i troen på et samarbeid har ikke Frankie noe valg. Sammen tar de fatt på en kamp som krever mer hjerte og mot av dem en de noen gang kunne tenke seg."Det er flinke skuespillere og en bra handling. Jeg synes filmen var både spennende og trist. Jeg anbefaler den, og synes den fortjener en sekser.Har du sett den? Hva ville du gitt filmen?
Stikkord:

3 kommentarer

ikke sett den, nei :)

Katrine

21.07.2010 kl.08:05

Jeg synes den er dårlig. Langdryg og lite action

madde cheerleading!

21.07.2010 kl.11:56

Nei, jeg har ikke sett den (:

Skriv en ny kommentar

hits